Νέα σεμινάρια επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης

  • Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 12:16

Η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει εκ νέου μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας σεμινάρια επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το έτος 2017 στους Τομείς Α, Β και Γ την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017.

Αναβολή Σεμιναρίου Επαναπιστοποίησης και Επανεκπαίδευσης

  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 11:17

«Το σεμινάριο επαναπιστοποιήσης και επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Τομέα Α΄ «Προϊόντα κλάδου αυτοκινήτου» που είχε προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας στο Μαρούσι, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του.»

 

 

Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής σεμιναρίων επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης

  • Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 06:06

«Το σεμινάριο επαναπιστοποιήσης και επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Τομέα Α΄ «Προϊόντα κλάδου αυτοκινήτου» που είχε προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας στο Μαρούσι, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η επόμενη ημέρα διεξαγωγής του ορίζεται η Δευτέρα 13η Νοεμβρίου 2017 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας, εφόσον δηλωθούν επαρκείς συμμετοχές.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Capsis, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 10.00-15.00.»

Σε νέα γραφεία και δραστηριότητες ο Όμιλος Ασφαλιστικών Εταιρειών Alpha, Elite και Qudos Insurance

  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 08:35

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου εφεξής θα δραστηριοποιούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες Alpha Insurance, Elite Insurance και Qudos Insurance, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Χαλάνδρι. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τα Διευθυντικά στελέχη των εκπροσωπούμενων αλλοδαπών εταιρειών, καθώς και ο Senior Casualty Underwriter της Munich Re και ο εκπρόσωπος της ESRisks Lloyd’s Brokers.

Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και το άνοιγμα των εργασιών του Ομίλου σε νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες και σε κλάδους πέραν του αυτοκινήτου, καθώς και σε ευρύτερες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Σελίδα 1 από 2